dinsdag 10 juni 2008

Baggerfestival Sliedrecht


Zaterdag was het baggerfestival in Sliedrecht. Samen met Jitske, en Kleinzoons Ben en David gingen we op stap. Aan het eind van de middag waren onze voeten zeer moe, maar we hadden genoten van veel dingen. Varen met 'n grote rubberboot van de landmacht op de rivier.

Kijken naar schoonspringen vanaf grote hoogte in de haven. n Brandende springer was heel spectaculair. Oude motoren en tractors waar je op mag zitten is ook altijd leuk. Het mogen bedienen van 'n graafmachine vergt ook de nodige aandacht. Dan 'n Ferrari te mogen bekijken is voor Ben weer het einde. Alleen er in zitten was er niet bij, de auto werd ook steeds liefdevol gepoetst door 'n aantal dames!! Dan mocht David nog met 'n smid meewerken. Toffe middag.


Daarna opi Groeneveld opgehaald, naar het graf van zijn zoon Koos, Ben en Davids opa geweest, het is de verjaardag-dag van Koos.( De avond ervoor was ik al met de 2 knullen geweest, rozen neerzetten. Ben en David poetsten met 'n vogelveer het graf schoon en "kietelden"opa's foto. Lief om te merken dat ze je willen vasthouden als ze merken of horen dat je toch even verdrietig bent. Daarna spelletje yatzee gedaan.)

Deze avond eten we chinees met Arie en Eva erbij, en opi en David geieten van een fotoboek, wat
voor mij ook fijn aanvoelt.

Geen opmerkingen: